"Ahol a tolvaj tiltja másnak a lopást, ne keress engem"

Ez a régi jó kis Soltész Rezső :) dal jutott eszembe, amikor öles betűkkel mindenhol azt olvasom, hogy Juncker lediktátorozta Orbánt, és még pofon is vágta. Most azon ne akadjunk fel, hogy Juncker kb olyan tahó, hogy fél Európa állam- és kormányfőit fejbe verte meg a nyakkendőjüket rángatta, és balliberálisék csak Orbánnal voltak elfoglalva. Akadjunk inkább fenn azon, hogy Juncker évtizedekig lopta Európa országainak pénzét, nem csoda, hogy Luxemburg a leggazdagabb ország öreg kontinensünkön. Tényleg tud valaki mondani egy luxemburgi terméket? Vagy van ott olaj? Na, ez az! Nincs ott semmi a hegyeken, meg persze a jó öreg bankokon kívül, amelyek segítségével Juncker szétlopta az európai polgárok adópénzeit, de legalább az a pár százezer luxemburgi jól él.

Amikor megválasztották Európa élére, ki is tört a botrány az adócsalás - bocsánat adóoptimalizálás - miatt. És ugye milyen szép csendesen elült minden? Orbán miatt 5 éve harsog minden balliberális sajtó, itthon és külföldön egyaránt, csak mert a törvényeinket a valós élethez igazítja a kormány, de az, hogy Luxemburg Juncker kormányfősége alatt 500 milliárd eurót elcsalt (és csal most is), az kb két hétig érdekelte a közvéleményt, vagy inkább a sajtót. Kb ennyi esze van ma Európa népeinek, nem csoda ha ilyen a helyzet (csak a miheztartás végett: a Juncker által elcsalt pénzből ki lehetne fizetni a görög, a spanyol és az összes Kelet-európai ország adósságát).

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbkonyok.blog.hu/api/trackback/id/tr837492600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása