Érdekes felvetés: amikor kiderült, hogy Simon Gábor mennyi pénzt parkoltat a bécsi számláján, felvetődött, hogy miért kellett megvárni amíg Mesterházy hazajön Amerikából. Ha az a saját pénze akkor simán lemond/kirúgják stb. Inkább hihető az a változat, hogy ez az MSZP pénze és meg kellett várni amíg a Főnök hazajön és megegyeznek. Az világos volt, hogy Simont be kell áldozni, de, hogy ez, hogy menjen és mit kap cserébe a lebukott szoci ehhez kellett megvárni a pártvezért.

A másik érdekes dolog Simon "érvelése": "elfgelejtette" beírni az összeget a bevallásába. 6 éven keresztül. 240 milliót. Na neeeee. Ennyire hülyének néznek még mindig a szocik minket ?

Kiegészítés: A Budapest - XVIII. kerület 3 milliárdos kötvénykibocsájtási akciója 2008-ban zajlott.

Ez azért érdekes mert ekkor Simon Gábor volt ott a kerület szocialista képviselője, és a 240 milliót rejtegető bankszámlát ugyancsak 2008-ban nyitották ugyanannál a banknál amelyik finanszírozta a kötvénykibocsájtást. Mennyi érdekes egyebeesés. Ráadásul a kötvénykibácsjtást annak idején megpályáztatták és megint csak érdekes momentum: a legrosszabb ajánlatot tévő bank nyerte azt el. Vajon miért?

2010-ben a Fidesz ezt az esetet feljelentette a rendőrségnél. Az ügyszség meg elutasította.

A pénz eredetétől függetlenül: Simon Gábor 2008 óta bizonyítottan adót csal és közokiratot hamisít. Kap ezért pár évet. Hacsak nem vallja be az igazságot. De nem fogja, mert a korábbi bejegyzésemben említett balliberális összefonódások ezt nem engedik.

simon_gabor.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbkonyok.blog.hu/api/trackback/id/tr315806182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása