Napok óta vezető hír a ballib oldalon, hogy a csúnya rendőrök éjjel elvittek egy szerencsétlen gyereket, aki csak figyelmeztetett a BKK oldalának hiányosságaira. Persze itt is előbb-utóbb kiderül, hogy Simicska és Soros álhírgyárai készítik a híreket, mert a fentiekből alig igaz valami. 

Az igazság az, hogy egy felnőtt hekker feltörte a BKK oldalát, és reggel szépen bekopogtattak hozzá a rendőrök mert, hát ugye bűncselekményt követett el. A ballibek erkölcs- és jogtudatosságáról sok mindent elárul, hogy egy bűnelkövető oldalára állnak, csak azért mert így is üthetnek egyet a Orbán-kormányon. Vagy legalábbis így gondolják. 

Az más kérdés, hogy azóta kiderült, hogy a hekker nem tájékoztatott senkit, és korábban a MÁV és a Szerencsejáték oldalát is feltörte, ahol pénzt kreált magának, azaz már csalás gyanúja is felmerül. Lásd a levelét itt:

bkkjegy.jpg

Elgondolkodtató még, hogy igazából a sok ezer magyarországi hekker közül miért pont ezt a szerencsétlent karolta fel a ballib média. Talán úgy gondolják, hogy ha jóhiszeműségre hivatkozunk akkor bármilyen bűncselekményt elkövethetünk: betörünk egy lakásba és arra hivatkozunk, hogy csak meg akartam mutatni, hogy milyen rossz a zár? Bármilyen weboldalt fel lehet törni. De attól, hogy vannak hibák egy oldalon senkinek nincs joga feltörni azt.

 

2 komment

Címkék: hekker BKK

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbkonyok.blog.hu/api/trackback/id/tr4812686865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jobbkonyok · http://jobbkonyok.blog.hu 2017.07.28. 11:19:39

@GABOR2: És milyen jó lesz nekünk a ballib uralom. Már alig várom.
süti beállítások módosítása