Nem elég hatékony a kínai vakcina. Sok ballibsi újság ezzel a címmel jelent meg az online térben. Ügyesen tudják forgatni a szavakat, mert ezzel a Sinopharm vakcinára utalnak, miközben ha van is probléma hatékonysággal, akkor a nálunk nem alkalmazott másik kínai vakcináról lehet szó. De még arról sem beszélt Kao Fu vagy Gao Fu, ki, hogy írja nevét.

---------------------------------------------------------

1. De most nem is erről akarok írni. Hanem arról, hogy tegyük fel a kérdést, most hiszünk a kínai hatoságoknak vagy nem? Az utóbbi öt hónapban mióta a kormány elkezdte a rendeléseket és később az oltásokat, mást nem hallunk mint, hogy megbízhatatlanok, csak az EU-s bevizsgálás az aminek hinni lehet stb. De most hirtelen minden ballibsi elkezdett egy kínai hatósági szakemberre hivatkozni.

2. Olvasta bárki is a pontos beszédet amit Gao Fu elmondott? Mert a nyugati újságok is csak fél mondatokat ragadnak ki a beszédből, és azt magyarázzák saját szájuk íze szerint. Tessék már közölni a szó szerinti leíratot vagy videót a beszédről.

3. Az Egyesült Arab Emírségek majd kizárólag kínai vakcinát használnak, és bár a statisztikákat mindenhol máshogy vezetik, ezért elég nehézkes kihámozni a valóságot, de azért az beszédes, hogy jelenleg naponta ketten halnak meg covid-ban.

4. Ha a Sinopharm vakcina nem elég hatékony, akkor az elmúlt 70 évben beadott vakcinák közül egy sem az. Ugyanaz a technológia, ugyanaz az eljárás. Még a végén elkapjuk a kanyarót.

5. Ha nem lennénk tagja az Európai Uniónak akkor jó lenne a kínai vakcina? Hiszen akkor 100%-ban csak a saját hatósági vizsgálatainkra hagyatkozhatnánk.

sinopharm_vakcina.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbkonyok.blog.hu/api/trackback/id/tr2016499658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tapló II. 2021.04.20. 10:58:42

A hagyományos módszerrel készült kínai vakcina a legjobb! Orbán Viktor, Áder János és még sok vezető is ezt adatta be magának, mert a teljes vírus megmutatása a szervezetnek komolyabb felkészülést ad, mint az mRNS módszer.
süti beállítások módosítása