Azt már megszokhattuk, hogy Simicska és Soros álhírgyára (index.hu és 444.hu) mindenbe beleköt, mindent leszól, félremagyaráz, és ha kell ordenáré nagyokat hazudozik. 

Ahogy elnézem mégis megdöbbenést kellett az a vehemencia, ahogy az ország büszkeségét a vizes világbajnokságot támadják, okkal-ok nélkül. Azzal, hogy mennyivel lépte túl a tervezett költségvetés (ők persze a tervezettbe alig számolnak bele valamit, a végösszegbe meg mindent), hogy milyen volt a megnyitó, hogy miért itt, miért ott, miért sárga, miért piros, miért hupilila. Tényleg bármi képesek belekötni.

És nem veszik észre, hogy nemcsak az ország nagyobb részének örömöt rontják el, hanem bődületes módon járatják le hazánkat külföldön, arról nem is beszélve, hogy mennyire megalázzák a sportolóinkat és milyen negatívan tüntetik fel egyáltalán a sportot mint intézményt: nem kell, drága, nincs rá szükség, keresnek úgy is eleget. Egy mai gyerek mit fog gondolni úgy általában a sportról, a profi sportról ha csak ezt hallja egész nap?

E már nem szólásszabadság, hanem csak fikázás a fotel-firkászok oldaláról.

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbkonyok.blog.hu/api/trackback/id/tr7412676545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása