Petry Zsolt ügye nagyot megy mostanában a médiában. Kirúgták, a Magyar Nemzet nem hozta le minden mondatát hozta le, főleg azt ami nem teljesen illett a mondanivalóba, bár erről a módszerről azért a ballibsi újságok sokat tudnának mesélni. A lényeg, hogy nem ezért rúgták.

------------------------------------------------------------------

Nekem már az is furcsa volt, hogy miért kellett emiatt bekéretni a német ügyvivőt? Semmi közünk hozzá, hogy a németek milyen szabályok alapján alkalmaznak valakit Németországban. Mi sem szeretjük, amikor beugatnak nekünk nyugatról, hát mi se tegyük.

Amelllett nekem erős ellenérzésem van, hogy kiálljunk egy olyan ember mellett aki itt hagyta Magyarországot, 20 éve a német államot erősíti a munkájával, csak azért mert kicsit birálgatta a kinti viszonyokat. Nem tetszik neki a német közélet, de azért a munkájával, családjával azt a közeget erősíti. Meg persze tömi a zsebét, miközben az értékteremtő munkájára itthon is szükség lenne. A családja, felesége szintén kint dolgozik, a két lányát ebbe a német közegbe nevelte bele, és most benyilatkozta, hogy szeretne kint maradni. Na ennyit erről. 

Szóval miért is állunk ki egy ilyen ember mellett? Szavaival kicsit birálgatja a kinti viszonyokat, de minden tettével őket támogatja.

petry.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbkonyok.blog.hu/api/trackback/id/tr4816499698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása