A kormány tervezi, hogy elkészíti az 1944. március 19-i német megszállás áldozatainak emlékművét. A baloldalon olyan elképesztő hisztéria kezdődött, hogy néha csak nézek: tényleg 2014-ben Magyarországon élünk? Ez tényleg kultúrharc. A baloldali értelmiség tényleg nem bírja elviselni ha nem ő értelmezheti történelem. És ki is hamisít történelmet? Nekik már igen nagy gyakorlatuk van benne. De nézzük is a konkrét problémát. Tervezik a német megszállás áldozatainak emlékművét. Nem értem miért bírálják ezt. Csak két kérdést kell eldöntenünk:

- megszállta e a német hadsereg Magyarországot 1944-ben ?

- voltak e áldozatai a megszállásnak ?

Elárulok az elvtársaknak egy nagy titkot: mindkét kérdésre IGEN a válasz. Akkor nem értem miért ne lehetne nekik emlékművet állítani. Azt mondják tagadja a magyar állam szerepét a holokausztban. Mi köze van a kettőnek egymáshoz? Ha szerbek állítanak egy emlékművet a hideg napok áldozatainak, akkor azzal tagadják a szerbek által elkövetett 1944-45-ös magyarok tömeges kivégzését? 

Persze-persze tudom, hogy a balos történészek úgy gondolják, hogy a történelem értelmezése az ő privilégiumuk, de ez valjóban nem így van, hiába hazudja Karsai László azt, hogy a magyarok tapsolva és virággal köszöntötték a német megszállókat. Az Ausztriában volt. Eggyel arrébb. Tessék olvasni M. Kiss Sándor történész könyvét: Magyarországon ellenállás volt a német megszállásnál, több mint 2000 halottal.

Az a baj, hogy a balos elvtársak lassan oda jutnak, hogy az egész második világháborúért mi magyarok vagyunk a felelősek. Meg a holokausztért is. Úgy kollektíve az egész magyarság. Mi kényszerítettük rá a németeket. Arra is mi kényszerítettük rá a németeket, hogy kényszerítsenek rá minket a zsidók bevagonírozására.

Tényleg ott tartunk már, hogy ha a második világháború kerül szóba, csak a holokausztról lehet megemlékezni, mindenki más áldozata huszadrangú, és ha valaki képes szóba hozni mások halálát, akkor azzal a zsidó áldozatok tragédiáját tagadja. Na ez aztán a logika.

nemet-megszallas-emlekmu.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbkonyok.blog.hu/api/trackback/id/tr95795582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása