Nézegetem a fényképeket a Sáling Gergő, ex-origo főszerkesztő leváltása ellen tiltakozó csoportosulásról, és amikor ilyeneket látok mindig Déjà vu érzésem van, hiszen valószínűleg a mostani tömeg kb 90%-os átfedést mutat a élet menete, az emlékmű döntögetők, megboldogult milla-tüntetések vagy egy padödö koncert közönsége között.

Én mindig csodálom azokat akik ennyire biztosak magukban, és néhány kósza szállingózó vádaskodás alapján ők aztán tudják a tutit és annyira fontosnak is tartják, hogy még tüntetgetnek is miatta. Jó, hogy ennyi ráérő ember van ebben az országban. Én meg dolgozok mint egy barom. Szóval, hogy honnan ilyen biztosak mindig mindenben? Én jelen esetben pl nem tudom, hogy vajon Lázár keze benne van e a főszerkesztő úr leváltásában vagy sem, Sáling viszont elég aljas módon hagyja lebegni a kérdést. Hadd forrjon tovább a hangulat, ugysincs elég barom és elég téma kis hazánkban ami miatt naponta megy fel a vérnyomás.

Szóval elnézegetem a tömeget (itt kölcsönvettem két képet az origotól,bocs), és azon morfondírozok, hogy a Fidesz és Lázár miért pont most és miért pont a választások után és miért pont egy ilyen piti ügy miatt váltatná le az origo bármelyik emberét, hiszen a hírportál születése óta okkal-ok nélkül folyamatosan mocskolja a Fideszt, a jobbos politikusokat, a konzervatív oldalt és mindazt amit ott értéknek tartanak. A választás előtti Rogán-sározás sokkal rosszabb volt szerintem, de az a végtelenül egyoldalú "tájékoztatás" ami a legutóbbi négy évben ment az sem nyerhette el a Fidesz tetszését.

Aztán az is fölmerül bennem, hogy a Fidesznek lenne e egyáltalán hatalma bármilyen befolyást gyakorolni az origora vagy bármilyen netes hírportálra, hiszen pont ezek a legmobilisabb vállalatok. Ha a kormány elkezdené a céget zaklatni, kb egy hét alatt pl Pozsonyba lehetne költöztetni a szerverket, irodákat, vállalatot, az újságírók még attól nyugodtan működhetnének itthon, a magyar kormány meg nézhetne utánuk. Szóval aki arról elmélkedik, hogy itt egy országos hírportált ilyen kormányzati nyomás alá lehet helyezni az burok alatt él.

De nem baj, nem is ez a lényeg liberáliséknál, hanem a folyamatos indulatkeltés, megint mehet a műrettegés, és persze párhuzamosan a folymatos mocskolódás nemcsak a Fidesz ellen, hanem minden ami nemzeti, jobboldali, konzervatív és keresztény, azaz valódi érték. Kulturkampf.

Sáling_Gergő_tüntetés2.jpg

Itt egy műrettegő aki teli torokból üvölti nap mint nap, hogy ő nem szólalhat meg

Sáling_Gergő_tüntetés.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbkonyok.blog.hu/api/trackback/id/tr686279173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása