A Momentum Nolimpia Mozgalom bejelentette, hogy aláírásgyűjtést indít a dél-koreai téli olimpia megrendezése ellen. Szóvivőjük szerint számukra olyan sikerélményt jelentett a budapesti olimpia megakadályozása, hogy ezentúl minden olimpiai rendezést próbálnak szavazással gyengíteni. A most zajló téli olimpia leállításának gondolata akkor vetődött fel, amikor a megnyitót otthonról nézve rájöttek, hogy a látványos-nacionalista műsor milyen sokba is került és abból mennyi lélegeztető gépet lehetett volna venni - már ha a koreaiak lélegeznek. Erről Fekete-Győr Andrásnak még nincs információja, mivel a Nagykörúton kívülre nem nagyon szeret járkálni.

Amúgy is, meg nem erősített hírek szerint a Távol-Keleten zajló sportrendezvény számos beruházását maga Mészáros Lőrinc kaparintotta meg, az Orbán-bányákból pedig a betonalaphoz szállították a kavicsot, uniós pénzeket pazarolva egy olyan ügyre ami egyáltalán nem szolgálja az emberiség érdekét, ezt az összeget sokkal inkább a bevándorlók segélyezésére lehetne költeni. Stop Mészáros!

Felvetődött az is, hogy Fekete-Győr Mécs Jánossal kiutazik Dél-Koreába bemenni pár ottani újság-szerkesztőségbe megmondani miért is nem kellene túl sok jót írni az olimpiáról, de aztán mivel Gyuri bácsi erre nem adott pénzt, maradt pár tiltakozó email, amiket viszont véletlenül Észak-Korába küldtek, ahonnan azonnal meg is jött a válasz: Andrást és Jánost szeretettel várják.

1505282081693.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbkonyok.blog.hu/api/trackback/id/tr513650592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása