Most, hogy Rácz Zsófia államtitkár-helyettes lehet 22 évesen, amiatt azok sivalkodnak megállás nélkül, akik szép csendben asszisztáltak, ahhoz, hogy Nagy Blanka, Kazinczy-díjas nyelvészprofesszor 18 évesen legyen önkormányzati képviselőjelölt az ellenzék teljes támogatásával, mert azon az oldalon a szakértelem születésüktől fogva jelen van. Bármihez értenek. Ezt bizonyítja, hogy Vágó István, komolyan véve a legyen ön is milliomos felszólítást, most a BKV-nél fogja a járművek javítást felügyelni. Figyelünk a finomságokra? Vágó István mint járműszerelő-szakértő. Ha ehhez hozzátesszük, hogy Kálmán Olga szintén milliós gázsiért fog kultúrát szakérteni, akkor már nincs mit mondanunk.

Ja, és probléma, hogy törvényt is módosítottak Rácz Zsófia miatt? Emlékszünk még, hogy a Medgyessy-t frissen megpuccsolt Gyurcsány még 2004. decemberében módosítatta a jegybanktörvényt, hogy saját embereivel tölthesse fel a Monetáris Tanácsot? És nem egy emberrel, hanem néggyel. Ők aztán nagyban hozzájárultak ahhoz a gazdasági csődhöz amibe mindenki Fletója kormányozta az országot. 

Vagy emlékszünk még, hogy 2008. júniusában azért módosították a gazdasági törvényeket, hogy koncessziós szerződések is kaphassank kiemlet státuszt, és így végig tudják vinni a sukorói milliárdos csalást?

Lehet károgni, hogy ez nem mentség, de azért vegyük észre, hogy a mai ellenzék hatalmon direkt a lopások és lenyúlások miatt alkalmzata az egyénre szabott törvénykezést, Rácz Zsófia esetében semmiféle károkozás nem valósult meg.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbkonyok.blog.hu/api/trackback/id/tr5815357906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása