Belső fideszes információk szerint Szájer József lemond és visszavonul a közéletből a botránya után. Ez szép dolog, minden nagy pártban a sok ezer vagy tízezer politikus és tag között vannak rohadt almák. Ez elkerülhetetlen. Az a kérdés, hogy adott párt hogy viszonyul a felszínre került romlott áruval.

---------------------------------------------

Szájer József a kijárási tilalmat megszegve, meleg partiról menekülve drogot birtokolt. A minimum, hogy minden tisztségéről lemond, és visszavonul a közélettől. Remélem börtönbe is kerül a drog miatt. Az ATV-s műsorvezető szerint ez a botrány más mint az ellenzék hasonló dolgai, mer thát ugye a Fidesz az Fidesz. Haha, szánalmas érvelés. Gyurcsány már kontrázik, hogy ki lesz a következő. Nem az a lényeg, hogy találunk e ilyen embereket bármelyik párt soraiban. Ez elkerülhetetlen. Az a lényeg, hogy a lebukás után a párt hogyan viszonyul adott emberéhez. Schmitt Pál, Borkai Zsolt, Szájer József. Mindegyik bukott és mindegyik takarodott a közéletből.

Wittinghoff Tamás, Gréczy Zsolt, Kránitz Krisztián, Lackner Tamás, Donáth László, Donát Anna. Mindegyik lebukott kábszerrel, szexbotránnyal, molesztálással, ráadásul némelyik sok százmillió ellopásával együtt. A balliberális sajtó mély hallgatásával kísérve mégis itt vannak a közéletben. Ez a különbség a két tábor között. Bár a ballibsiknek mindegy. Ahogy az ATV-s műsovezető rámutatott, a jobboldalon még van erkölcsi elvárás, a ballibsiknél már az sincs. Legalább Donáth Anna és Cseh Katalin svéd EU-s párttársát lecsukták gyermekmegrontásért, ott már nem volt választás, hogy visszavonul vagy nem.

Újabb információk szerint Szájer József lebukása a német titkosszolgálat akciója volt Magyarország megregulázásáért. De azért tegyük tisztába, egy politikusnak nincs magánélete, bármennyire is próbálják ezt hangoztatani. Minden perccel, minden szóval, minden mozdulattal el kell számolniuk. Főleg Brüsszelben kell erre figyelni. Ha más nem Heinz-Christian Strache óta.

szajer-jozsef-1-hpgy-1000x600.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbkonyok.blog.hu/api/trackback/id/tr5916314798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása