Asszonyság. Unatkozó ballibsik ezen akadtak ki. Most épp. Számtalan minden kiakadtak már amit Orbán Viktor mondott vagy tett. Az sosem zavarta őket, hogy az ő politikusaik, holdudvaruk vagy újságíró bandájuk számtalanszor megtette ugyanezt. Nem. Ezek csak Orbán Viktornál és kormányánál jelentenek problémát.

---------------------------------------------------

Ballibsiknél olyan begörcsösült az ellenszenv minden iránt ami Fidesz, jobboldal, konzervatív vagy keresztény, hogy még a villanyoszlopba is belekötnek politikai ellenfelet szimatolva. Jelenleg az asszonyság szó a sláger. Ebbe csak a barmok tudnak megalázását belemagyarázni. De hát baromból nincs hiány ballibsiknél. Korábban az élettér szó futott be hasonló karriért. Ennél ugyanez történt. Amikor Orbán Viktor használta ezt a szót akkor lett aztán felbolydulás. Aztán sorra szedték elő az archívumokból a példákat amikor a szocik használták ezt a szót. Akkor mély kuss volt a válasz. Mint ahogy most sem törődnek vele, hogy a ballbisik az ATV-ben Merkel asszonyságoznak. Mert ugye nem ez a lényeg, hanem a folyamatos hangulatkeltés. A folyamatos szellemi polgárháború. Ne hagyd pihenni az ellenfelet, mondja Alinski.

A metrók ügyében uganez volt. Alig tudja valaki, hogy a négyes metró sokkal többször hibásodott meg mint a felújított hármas. De azt érdekes módon senki nem firtatta. A youtube tele van hármas metrós videókkal. A négyesről ha kettő talán megtalálaható.

Így működik a ballibsi médiahálózat és az önkéntes kommentelőik.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbkonyok.blog.hu/api/trackback/id/tr216376784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása