Megint piszlicsáré ügyeket írnak meg a ballibsik, itthon is, Angliában is. Egy állítólagos rasszista megjegyzés miatt az angol rendőrök bementek a magyar szurkolók közé "rendet tenni", azaz jól elverni őket, mint tették azt az emlékezetes szlovákiai DAC-Slovan meccsen is. Érdekes a ballibsik akkor mélyen kussoltak idehaza.

------------------------------------------

Az index természetesen megint nagy örömmel rasszistázza a magyarokat, és persze szégyenlik is magukat helyettünk. Szégyelljék is magukat, de nem a szurkolók miatt, hanem a folyamatos hazaáruló magatartásuk miatt.

Az egész ügy, egy állítólagos rasszista megjegyzés miatt indult, amit valaki mondott egy angol rendezőre. Na most ezt senki nem bizonyította. Sem azt, hogy magyar mondta, sem azt, hogy mi is hangzott el. Ez az egész bemondásra történt. Mégpedig az, hogy az angol rendőrök nagy tömegben rárontottak a magyar táborra. Persze, hogy védekeztek. A ballibsik itthon is elhallgatják, hogy a Kossuth téren az erőszakos ellenzéki tüntetőktől mit el kellett viselnie a rendőröknek, akik közül a gyengébb nemhez tartozókat sokszor a női mivoltukban sértettek meg. Természetesen az index akkor visongva örült, hogy most megkapták a rendőrök, meg micsoda demokratikus jog az ellenállás. Most sem bírják ki mellébeszélés nélkül. Képesek leírni egy angol újságíróra hivatkozva, hogy hat magyart vettek őrizetbe. Miközben egy szurkolót vettek őrizetbe, ez a hivatalos konzuli adat.

szurkoloi_rendbontas_angliaban.JPG

Most pedig, hogy az angol rendőrök tömegesen támadtak egy senki által nem bizonyított megjegyzés miatt, most persze szégyellik magukat. Nem a rendőri erőszak miatt visonganak. Sem a magyar himnusz kifütyülése a vagy a rasszista térdepelés miatt. Nem. Nekik a védekező magyarokkal van gondjuk.

És közben mit csinál Csányi Sándor, az MLSZ elnöke, FIFA-alelnök, Karácsony Gergely támogatója? Mélyen kussol. Majd maximum kiprésel magából egy nyilatkozatot, hogy ejnye a magyar szurkolók már megint mit csináltak. Neki kellene a leghangosabban védelmébe venni a magyarokat, és angolok viselkedését a FIFA elé vinni. A himnusz kifütyülését, a fehér ellenes, politikai megnyilvánulásnak minősülő, rasszista térdepelést, az indokolatlan rendőri fellépést és túlkapást, és az állandó magyarok elleni hergelést.

Persze nem fogja, mert Csányi egy nevetséges figura. Már rég le kellett volna mondania.

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbkonyok.blog.hu/api/trackback/id/tr7016720204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása