Az utóbbi két hétben a Schobert Norbi ismert videójában elmondottak miatt kitört a népforradalom. Természetesen a ballibsi oldal habosítja a történetet, erről szól ma a közbeszéd. Azt most hagyjuk, hogy az index, HGV stb egy szót sem szól a demokrácia alapjait aláásó SZEVIÉP-es bírói botrányról, mert hát ilyen piti ügyek kit érdekelnek, amikor itt van nekünk a Norbi-ügy.

Schobert Norbi egy két perces videóban annyit mondott, hogy bizony a válások egy részéért, és nem az összesért, ahogy sok ballibsi újság "idézte" a mondanivalóját, az elhízás a felelős. És tényleg, mintha forradalom tört volna ki kis hazánkban. De ez tényleg ekkor újdonság? Az, hogy a férfiak bizony bzony, 10-20-30 év házasság után, amikor az asszony már "lerobbant" akkor fiatal feszes lányok után kajtat? Ez tényleg ennyire meglepő? Jééé. Mert Norbi erről beszélt. Az, hogy ő konkrétan a gyerekszülésre vezette vissza az elhízást és az ehanyagoltságot az egy kérdés, de egyébként racionális érvekkel a megállapításait még senki nem cáfolta.

De nem is ez a lényeg, hanem a balliberális oldal kettős mércéje, mert az összes női lap ami most Norbi kijelnetései miatt sivalkodik, korábbna cikkek tömkelegét hozta le, hogy a mocskos férfiak a fiatalabb nők után szaladgálnak, amikor a felség már elvirágzott. Mert bizony ez van: a nők sokkal hamarabb elveszítik fiatal nőiességüket, egy férfi meg ötven-hatvan évesen is férfi, legalábbis sokkal inkább tartja a "sármját". És bizony pszchihológiailag igazolt, hogy a férfiak sokkal inkább vizuálisak, tehát igenis nagyon számít, hogy néz ki életük párja.

Aztán emlészünk még amikor Gyurcsány Feltó arról beszélt, hogy a férfiak megérdemlik, hogy lecserélhessék öregecskedő feleségeiket? Nem emlékszem a népharag kitörésére emiatt. 

Vagy a legendás Sziget-videó? Amikor a zsidó fiatalameber Lampert Mónikával azért nem fogott kezett mert ő nő?

Akkor is mély kuss volt ballibsiknél. Akkor most mi a gond? Az, hogy Norbi a jobboldalhoz köthető?

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbkonyok.blog.hu/api/trackback/id/tr9715432886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása