Gyöngyösi Márton listázna bárhogy is csűri-csavarja. Vallási-nemzetiségi-származási alapon. Azt, hogy ezt milyen céllal az mindegy. Nagyon jól tudta, hogy amit javasol azt civilizált országban úgysem lehet megcsinálni, akármilyen céllal akarja is megvalósítani. Nem is érdemes rá több szót vesztegetni.

Vasárnap Budapesten nagy tüntetés volt a felszólalás és úgy nagy általánosságban a Jobbik ellen. A nemzetközi sajtót természetesen fellármázta a balliberális értelmiség és üvöltik a szokásos nótájukat. A probléma az, hogy hiteltelenek. Most ne is hozzuk fel Zuschlagot, pedig az ő röhögcsélése az áldozatokon jól példázza azt a színészkedést ami sokakat jellemez: nagy nyílvánosság előtt, hogy kell felmondani a kötelező leckét a holokausztról. Mint a betanított papagájok.

Sokkal nagyobb probléma az, hogy amit most Gyöngyösi javasolt, és aminek semmi esélye sincs megvalósulni Magyarországon, az napi gyakorlat a Felvidéken, Erdélyben és a Délvidéken, és amely gyakrolat fő elszenvedői a magyarok. Csak egy a kérdés: hol vannak olyankor a balliberális elvtársak amikor a szomszédos államok sorozatban törvényeket, rendeletek hoznak célzottan az ott élő magyarság ellen? Hol vannak amikor civilek és állami szervek bántalmazhatnak, listázhatnak, bebörtönözhetnek vagy finomabb módszerekkel ellehetetlenítik az ott élőket: például Erdélyben állami segítséggel építenek színtiszta magyar területekre ortodox templomokat vagy erőszakkal telepítenek be többségi nemzeteket a magyarok közé? Nem láttam egyszer sem felszólalni a balliberális szájtépőket azért mert a szomszédos államokban a legmagasabb állami szinteken nemhogy megtűrik, hanem évtizedek óta a napi politika szerves része az a fajta magyarok elleni gyűlöletbeszéd ami most "kicsúszott" Gyöngyösi száján.
Ja, mit szoktak mondani ilyenkor az elvtársak? Ne hergeljük az ottani szélsőségeseket! Bezzeg itthon ők merik provokálni a szélsőségeseket. Hogy is van ez?

Akkor sem láttam tüntetni őket amikor magyar rádióban a keresztények kiirtására szólítottak fel. Érdekes akkor azt mondták elég egy bocsánatkérés. Valahogy most sokkal többet követlenek.

Arról se felejtkezzünk el, hogy Magyarországon vallási-származási alapon utoljára az MSZP jogelődje listázott és végzett ki vagy deprotált embereket. Az az MSZP amely a diktatúra pártjának hivatalos utódja és még egy bocsánatkérést sem fogalmazott meg, csak a vagyont meg a kapcsolatokat örökítette át magának.

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbkonyok.blog.hu/api/trackback/id/tr14945980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása