A Parlament ma megszavazta a reklámadót, ami ellen az egyik leggyakrabban hangoztatott érv, hogy korlátozza a szólásszabadságot. Ezzel az a baj, hogy azok a tv-csatornák amelyeket leginkább érintettek az ügyben, nem foglalkoznak tájékoztatással. Az egész napos botrány- és reklámözön után nagy fogcsikorgatva leadnak egy híradónak nevezett búlvárműsort, amikben a legfontosabb hír, hogy valamelyik állatkertben megint született egy zsiráf.

Az ilyenek megadóztatása lenne a szólásszabadság korlátozása?

 

reklámadó_Parlament.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbkonyok.blog.hu/api/trackback/id/tr1006295618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

states1 2014.07.28. 02:36:32

Lehet, hogy, szorosan nem tartozik ide, bár ebben sem vagyok egészen biztos.Tehát csendben, halkan megkérdezem, miért tűri a nemzeti oldal azt a gyalázatot, ami a német megszállási emlékmű körül zajlik. A megszállás áldozatainak emlékét naponta meggyalázók agresszióját, tojásdobálását, hogy szemétdombot csináltak a környékéből, hogy engedély nélkül egy otromba tükröt állítottak eléje, hogy gyalázkodó feliratot akasztottak rá. És folytathatnám. Aki hozzám hasonlóan megelégelte, és hajlandó tenni ez ellen, az jelezze: 06203771547, barnapontlaci@gmail.com.
süti beállítások módosítása