Szóval megvan. Megjött az a bizonyos papír a Nagy Testvértől: bizony korruptak vagyunk. Ugyan most sem mondtak semmi konkrétumot, csak egy cetlit adtak át amin felsorolták azokat a találkozókat, ahol az amcsik szóltak a magyar kormánynak, hogy itt bizony baj van.

Lépjünk túl azon, hogy tényleg csak egy fecni: bárki aki dolgozott már ISO audit közepette, akár csak egy magyar kisvállalatnál is, az körberöhögi ezt a papírt. A legalapvetőbb formai követelménykenek sem felel meg, lábléc, fejléc, aláírás stb, semmi. És akkor balliberálisék próbálják elhitetni, hogy a diplomáciában ez megszokott. Ja, ha ők mondják biztos így van.

Ami azon a fecnin érdekesebb: az első találkozó dátuma: 2013. október. Senkinek nem tűnt ez fel? 2013. októberében felébredtek az macsik és jééééé, látták, hogy itt bizony az antiszemitizmus mellett tombol a korrupció is. 25 évig semmi bajuk sem volt a vesztegetésekkel. Tényleg itt voltak Gyurcsány alatt? Mintha egy szót sem szóltak volna. Na mindegy, két hosszú évtized után rájöttek, hogy itt bizony korrupció van. Jujj.

És ehhez mi köze az USA-nak? Semmi az ég világon - gondolhatnánk, de ők nem így gondolják. Jó kis adu ász lesz ha Orbán nem hajlandó leszakadni az oroszokról :))

Nem a korrupcióról van itt kérem szó, akkor nem velünk kellene kezdeni a sort. A TI listája szerint mi még a térségben is igen jól állunk ezügyben, hát még a világon. A baj az engedetlenséggel van. Orbán nem engedi úgy rángatni magát, ahogy az USA-nak tetszene, arra ott vannak a fizetett 444-es/indexes újságírók olvasói.

Orbán előbb-utóbb be fog hódolni, mert amióta a világ a világ, így van ez. Csinálhatná okosabban is, ahogy a németek: amikor pörög a biznisz akkor menni a többiekkel, de ilyen éles konfliktusok idején kicsit visszahúzódni, mint a nyáj teszi, aztán amikor csendesedik a dolog, akkor mehet az üzlet megint az oroszokkal is.

Az a baj Orbán sosem volt ilyen diplomatikus. Pedig jobb lenne.

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbkonyok.blog.hu/api/trackback/id/tr66916241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

The fool 2015.05.19. 18:12:12

Jóbarát?

Nem is annyira, mint azt bebizonyította..
süti beállítások módosítása