Természetesen itthoni balliberáliséknak (direkt nem mondom már magyarnak őket), már a plakátokkal is gondjuk van és persze a törvényekkel is. Ha az ő baromságaikat kell érvényre juttatni akkor bármilyen törvénytelenség megengedett. Ez simán illeszkedik abba a tettlegességig fokozott erőszakhullámba amiről már korábban írtam, és ami ma kizárólag a ballib oldalra jellemző, kezdve az Orbán-szobor rongálásától, Mesterházy bunkósbotjáig. Náluk ez is belefér a politikába. Persze ha jobboldalon ennek töredéke történne akkor zengene egész Európa, hogy itt tombol a fasizmus. Na mindegy, most már a plakátok tépkedése is belefér.

Újhelyi István hangoztatta azt, hogy a plakátokkal kiírtuk magunkat Európából. Szokásos balos mellébeszélés, aminek egyedül a kormány elleni gyűlöletkeltés a lényege. Hiszen ha körülnéz, akkor látja, hogy a világon mindenhol kampányolnak az ész nélküli bevándorlás ellen. Csak néhány példa:

ANGLIA

Illegálisan vagy Angliában? Menj haza vagy nézz szembe a letartoztatással.

anglia.jpg

Az angol munkásokat keményen érinti a mértéktelen olcsó munkaerő.

anglia2.jpg

 

AUSZTRÁLIA

Ausztrália soha nem lesz az otthonod

ausztralia.jpg

 

AUSZTRIA

Német helyett "nem érteni"

ausztria.jpg

 

Elegünk van a hamis toleranciából

A német kötelező - nem kell német tolmács - nem kell minaret

ausztria2.jpg

 

DÁNIA

Ha Dániába jössz dolgoznod kell

dania.jpg

 

SVÁJC

És a svájci plakátok képi világa a legjobb, mintha a náci Németországban lennénk

svajc.jpg

svajc2.jpg

svajc3.jpg

svajc4.jpg

svajc5.jpg

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbkonyok.blog.hu/api/trackback/id/tr377549168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása