Katasztrofális helyzet Svédországban a hatalmas számú muszlim bevándorló miatt

2004 és 2012 között Svédország népessége 9-ről 9,5 millióra növekedett, főleg a bevándorlásnak köszönhetően, olyan országokból mint Afganisztán, Irak és Szomália. Az újszülöttek 16%-a nem fehér szülők gyermeke.


A bevándorlók közötti munkavállalási arány 54%. Jelenleg Svédországban történik a második legtöbb nemi erőszak a világon (53,2 eset 100 ezer főre vetítve), csak Dél-Afrika előzi meg. Még az USA-nál is rosszabb a helyzet. A statisztikák szerint négyből egy svéd nőt meg fognak erőszakolni.

2003-ban az erőszakos bűnözési statisztikák átlagosak voltak (9,24 eset/100 ezer fő), de 2005-től drasztikusan emelkedik, előbb 36,8-ra 2005-ben, majd 2008-ra 53,2/100 ezer főre. Ezek a számok egyre nőnek, ahogy növekszik a muszlim bevándorlók aránya a népességben.

A nemi erőszakok 77%-át muszlim bevándorlók követik el, és az ilyen típusú bűncselekmények arányosan növekednek a bevándorlás arányával. A muszlim bevándorlási hullám okozta erőszak így már járványméreteket ölt, amit a nőgyűlölő ideológia táplál.

A statisztikák torzulnak a városi központokban, ahol az iszlám bevándorló kolóniák vannak, mert az itt történt bűncselekményeket nem jelentik a hatóságoknak. Stockholmban 2014 nyarán naponta 5 nőt erőszakoltak meg. Ez már nem svéd város, hanem harmada a bevándorlóké, és a lakosság negyede muszlim.

 svedorszag_bevandorlok.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbkonyok.blog.hu/api/trackback/id/tr687556402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása