A koronvírus terjed, és mivel az intézkedésekbe elég nehéz belekötni, a hazai ellenzéki sajtó legalább kitalál álproblémákat. Ilyen például az, hogy a koronvírus ott terjed ahol nem tesztelnek mindenkit. Ezt persze nem muszály bizonyítani, vagy esetlegesen más összefüggéseket keresni, elég kitalálni valami bődületes baromságot, mert nekik egy valami lényeges, hogy fujj Orbán. Lényegében ott tartanak, hogy Orbán Viktor személyesen fejlesztette ki a koronavírust. De lehet, hogy Mészáros Lőrinc volt, és nemsokára előáll az ellenszerrel, persze jó pénzért.

Az egyikőjüket sem zavarja, hogy a tesztelés száma vagy aránya semmi összefügésben nincs a megbetegedések számával, azzal sokkal inkább, hogy mennyire tartják be az adott országban az emberek a szabályokat.

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbkonyok.blog.hu/api/trackback/id/tr2915538862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása