A napokban a Meseország mindenkié című "mesekönyvnek" álcázott propagandakiadvány tartja izgalomban az érdeklődő közönséget. Az eladások természetesen megugrottak, plakátok kerültek ki több árusítóhelyre, jön a szokásos nácizás, fasisztázás és persze ezekben az ordas időkben elő kell venni barna eső elleni ernyőket.

------------------------------------------------------------------------

Magyarország normális akar maradni. Nem akar olyan állapotba kerül, mint a nyugat ahol a normalitás ellen minden fronton támad egy harcos kisebbség, és már senki nem mer szólni egy szót sem. A frontok már nálunk is léteznek, ennek egyik része a Meseország mindenkié című homoszexuális propaganda. Szomorú, hogy nincsenek tömegtüntetések, akár boltok elbarikádozása mint az SZFE-n és egy törékeny nőnek, Dúró Dórának kell az első sorban harcolnia.

Ha most nem állítjuk ezt meg, akkor lehet már késő lesz, épp elég a "pride" felvonulásokat eltűrni. Pedig a marxista szellemi háború, amely nálunk is le akar nyomni minden keresztény-konzervatív-jobboldali értéket, nem csak itt jelenik meg. Tessék olvasni a Jobboldali visszatér című könyvet, amiről már írtam egy beszámolót. Ez a könyv tömören összefogalaja a folyamatot, hogyan vette át a balliberális pénzügyi-értelmiségi kör a hatalmat a társadalom minden szegmensében, szerencsére Közép-Európában ez még nem teljes.

Érdekes, hogy az a balliberális sajtóbanda, ami ujjongva számol be az SZFE törvénytelen elbarikádozásáról, a polgári engedetelenségre hivatkozva, most nem tűri ez ellenvéleményt és néhány kiragasztott plakát miatt nácizmust kiált. De a kettős mércét megszokhattuk, hiszen az részükről rendben volt, hogy a google értékelések lehúzásával megpróbálták tönkretenni a Gundel éttermet, és telefonon zaklatták az alkalmazottakat, csak mert beszállítói tendert nyertek a kormánynál. Náluk az is rendben volt, hogy a Magyar Nemzeti  Filmalap által támogatott filmet propagandaszerűen lepontoztak az imdb-en és falkában írtak rossz véleményt és még tovább lehet sorolni, hogy az évek során kiket próbáltak ilyen propagandával tönkretenni, csak mert nem tetszett nekik amit csináltak. És most néhány plakát bántja őket.

Mi lesz ha néhány türelmetlen ember betöri azokat a kirakatokat?

Addig is érdemes megnézni Bogár Laci bácsi vonatkozó videóját

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbkonyok.blog.hu/api/trackback/id/tr9816233590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása