Borzalmas gyilkosság történt Franicaországban. Egy muzulmán férfi lefejezett egy francia tanárt mert az megmutatta a Mohamed karikatúrákat egy iskolai órán a gyerekeknek. Emmanuel Macron élesen elítélte és  iszlamista terrorcselekménynek hívta ami történt. "A sötétség és az erőszak nem fog győzni" mondta az elnök. Tényleg mösziő? És mit fog csinálni? Rájuk szól?

-------------------------------------------------------------------

Arra azért nagyon kíváncsi lennék, hogy kedvenc elnökünk mit is fog csinálni, hogy "a sötétség és az erőszak" ne tudjon győzni. Mert, hogy az ország iszlamizációját nem fogja megállítani az biztos, minden statisztikai adat erre mutat. A muszlimok körében pedig jóval erősebb a vallásosság, ami inkább társadalmi előírások tömege, semmint vallás. És ezek között van egy előírás, hogy minden muszlimnak kötelező a szent harc amíg minden terület nem lesz a muszlim hit uralma alatt. Ez a harc a szóbeli harctól  a terrorig terjedhet. Egy felmérés szerint a németországi muszlimok 10%-a szélsőséges nézeteket vall. Ennek a 10%-nak a 10%-a, azaz a teljes muzulmán népesség 1%-a annyira szélsőséges, hogy terrorcselekményeket is hajlandó lenne végrehajtani. Mondhatni az az 1% nem sok. Da ha kiszámoljuk, hogy a németeknél 4 millió muzulmán van, akkor ez az egy százalék 40 ezer embert jelent. Sajnos a ballibsi sajtó még a terrorcselekményekről is alig számol be, nemhogy azokról az esetekről amikor a titkosszolgálatok vagy a rendőrség ilyeneket még idejében megakadályozott.

Nem mellékesen érdemes mondjuk összehasonlítani a híreket. Normális sajtóban leírják, hogy a karikatúrák miatt egy szélsőséges muszlim lefejezett egy francia tanárt. Elég fontos hír a jövőnk szempontjából, milyen világ is vár ránk. Az index-en vajon mi volt a főcím? Müller Cecília öltözködése. A franciaországi eseményekről, egy huszadik, eldugott cikk számolt be. És azt is hogyan? Még véletlenül sem írták le, hogy muszlim terrorcselekmény történt. Nem. Terrorcselekmény gyanújával nyomoz a rendőrség. De Oroszország nevét háromszor-négyszer sikerült összefüggésbe hozni a támadóval. Moszkvai születésű csecsen. Kb ez jött le számukra az egészből, és az, hogy Putyin miatt kellett menekülnie Franciaországba. Azt, hogy muszlim volt a támadó csak a cikk végén, Mohamed nevének említéséből lehetett megtudni. Na ennyit a független-haladó sajtóról.

Itt van két kép a 2016-os állapotokról. Hol mennyi muzulmán él Európában, és milyen a növekedési ütem.

muzulmanok_europaban.jpg

muszlim_nem_muszlim_lakossagszamvaltozas.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbkonyok.blog.hu/api/trackback/id/tr8416244144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása