Manapság aztán csak úgy gyártják azokat a sorozatokat amiben elmagyarázzák nekünk elmaradott fehéreknek, hogy muszlimok milyen békés emberek, csak a csúnya fehérek próbálják őket nem ilyennek bemutatni. Igaz ennek cáfolatát ők maguk adják az állandó terrortámadásaikkal, de ha a média folyamatosan mást mond, akkor sokan inkább a virtuális valóságnak hisznek.

---------------------------------------------------------------------------

Nemrég néztem végig a Condor című tíz részes sorozatot, ami pörgösnek pörgős, viszont egy kliséhalmaz az egész. Adva van egy fiatalos, tök liberális csapat, ami a CIA-ank elemez. Tényleg csak azért nem írom, hogy hippik mert hát mégis ilyen patináns szervezetnél dolgoznak, pedig tele van színes, homoszexuális, laza fiatalokkal, akiket egyszercsak megtámadnak, és egy kivételével lelőnek. A megmaradt fiatalember pedig felkerekedik, hogy megoldja az ügyet, mivel próbálnak mindent ráfogni.

Sok időt nem érdemes rászánni, mert az a lényeg, hogy van egy összeesküvő csapat, kizárólag, fehér férfiakból, akik különböző motivációk miatt az iszlám világot meg akarják fertőzni a pestis korokozójával. Ezt úgy képzelik, hogy a mekkai zarándoklat alatt egy drónról végigpermetezik az ott lévő sok százezer embert. Kissé bonyolult módja a megvalósításnak, főleg, úgy hogy a ott lévők Európába és Amerikába is tovább vinnék a betegséget, de ki törődik olyen apróságokkal. Akkor már egyszerűbb lett volna egy közel-keleti reptéren szabadjára engedni.

Ne a részletekkel törődjünk, a mondanivaló az ami címben is van, valamiért nagyon el akarják hitetni, hogy a fehérek a rosszak, muszlimok a jó fiúk. Biztos ez a valóság? Érdekes, hogy ugyanezzel a narratívával jött a Berlini küldetés című sorozat első évadja is amikor muszlimokra próbálták ráfogni fehérek a terrorcselekményeket. A második évad már a neonácikkal foglalkozott, a harmadik meg az Európára támadó oroszokkal. Ugye csupa valós probléma?

condor.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbkonyok.blog.hu/api/trackback/id/tr4016280094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása