Jajj, itt van a balliberális sajtó újabb őrjöngése. Ákos ki merte mondani a nyilvánvalót: a nő és férfi között van valami hangyányi :) különbség. A nagybetűs természet által kimunkált biológiai különbség. Aki járt biológia órákra az tudja mik ezek a különbségek, aki meg nem járt annak meg mindegy. Szóval ezekből a különbségekből következik néhány apróság: pl csak a nők tudnak szülni, és ha már eme tevékenység feltétlenül szükséges egy egészséges társadalom fennmaradásához, hát, hogy is mondjam akkor ezt illő dolog propagálni. A férfit és nőt ugynaz a tisztelet illeti meg, de más a feladatuk az életben.

Férfiak és nők között akkor lesz az a fajta egyenlőség amit sokan megálmodnak, ha együtt indulnak a sporteseményeken. Mondhatni a liberális elvek szerint az Olimpia a legnagyobb diszkriminációs esemény, kérem. Ja, hogy a nők soha nem nyernének? Még jó, hogy van férfi és női kategória, mert ott még van annyi sütnivaló, hogy látják azokat a bizonyos természet adta biológiai különbségeket. És a nők valódi méltósága abból fakad, ha ezeket tiszteletben tartjuk, és nem abból ha erőltetjük a nem létező azonosságot.

A Telekom meg bukott egy kormány szerződést. Így jártak. Ők felbontották Ákos szerződését, szívük joga. A kormány meg az övékét, ez meg a kormány joga.

De érdemes a Telekom döntése mögé nézni, olvassok csak el a hivatalos indoklást: "A Magyar Telekom Csoport elkötelezett abban, hogy nőknek és férfiaknak egyaránt azonos munkafeltételeket és karrierlehetőséget biztosítson és minden körülmények között fenntartsa a vállalaton belüli nemi egyenjogúságot. Emellett kiemelt figyelmet fordít arra, hogy támogasson olyan kezdeményezéseket, sőt indítson olyan önálló programokat, amelyek lebontják a meglévő társadalmi és nemi akadályokat a munkaerőpiacon, és egyenlő feltételek és lehetőségek mellett teszik lehetővé mind a nők, mind a férfiak számára a magánéletben, és a munkában egyaránt sikeres élet megvalósítását."

Ez csak azért érdekes mert ők nagyvonalú támogatói voltak a zsidó kulturális fesztiváloknak, miközben kukkancsunk csak bele egy régi klasszikus szösszenetbe: a zsidó sátornál Lampert Mónika volt BM miniszterrel még csak kezet sem voltak hajlandók fogni, mert ő nő. Akkor valahogy ez nem csípte Telekomék szemét. Felteszem az álnaív kérdést: vajon miért nem?



A bejegyzés trackback címe:

https://jobbkonyok.blog.hu/api/trackback/id/tr848181134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bircaman szerkesztő maxval · http://bircahang.org 2015.12.18. 06:58:36

Ezt a meccset a ballibák csúnyán elbukták.
süti beállítások módosítása