Mostanában a Meseország mindenki című könyv miatt heves indulatokat kiváltó közéleti viták zajlanak, aminek egyik sarokpontja, hogy honnan jön a homoszexualitás, azaz miért lesz valaki ilyen és miért lesznek mások heteroszexuálisok? A kérdés önmagán jóval túlmutat, mert emögött ideológiák harca bontakozik ki, amely mentén nagyon különböző társadalmakat szeretnének felépíteni a különböző erők.

---------------------------------------------------------

A jobboldali sajtó már tavaly is beszámolt arról a kutatásról amelyet a ballibsék itthon mélyen elhallgattak. A kutatás elolvasható itt, és arról szól, hogy a genderlobbi által súlykolni próbáltakkal ellentéteben a homoszexualitás nem genetikailag meghatározott, azaz nem veleszületett tulajdnoság, épp ezért egyértelmű, hogy társadalmi és szociális hatásokra alakaul ki. És a Meseország mindenkié című homszexuális propagandaköny ilyen szociális hatás. Mert ha óvónéni és a szülők is gyerekkorban már azzal tömik a csemeték fejét, hogy ez milyen jó dolog, és ezt legalábbis tisztelni kell akkor ez erősen befolyásolja a gyerekek fejlődését. Hangsúlyozni kell, önmagában nem ettől az egy könyvtől lesz valaki homoszexuális, de egy fontos része annak a genderlobbi életmódnak, aminek nyugaton már erős támogatottsága van.

A kutatás azért lényegesebb a korábbiaknál mert jóval nagyobb létszámú alanyt vontak be és a korábbi kutatásokat újraelemezték a saját módszertanukkal. Az eredmény megdöbbentő: az ismert "homoszexuális" gének, amelyekből négy van a férfiakban, három a nőkben, csak az esetek 8-25%-ban magyarázza a hajlamot. A többi esetben nincs genetikai háttere az azonos neműekhez való vonzódásnak. Ez megdönti azt a balliberális tant, hogy a homoszexualitás természetes, magával született dolog ezért el kell fogadni, sőt támogatni kell. A probléma, a kutatás eredményei mellett az, hogy homoszexuálitásra nem lehet életigenlő társadalmat építeni, hiszen ez természetellenes dolog és képtelen a társadalmi reprodukcióra.

 

science_kutatas.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbkonyok.blog.hu/api/trackback/id/tr7716237984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása