Bajban lehet a jobboldali sajtó amikor ilyen eseményt kell kommentálni, mint ami Franciaországban történt. Egy szélsőséges liberális vallásgyalázó tanárt megölt egy iszlamista bevándorló. Melyik ujjukba harapjanak? Kit állítsanak be rosszfiúként és kit jófiúként? A ballibsi sajtó nálunk a könnyebbik utat választotta. Elhallgatja az egészet.

------------------------------------------------------------

A konzervatív sajtó azért lehet bajban, mert vagy azt a szélsőséges liberális tanárt védi aki valószínűleg magánemberként Orbánt és minden jobboldalit teli szájjal szidna, és a kereszténységet is ugyanígy gyalázná, vagy a mostani kommunikációban a legnagyobb ellenfelet a muzulmán bevándorlót próbálja mentegetni. De mivel a tettek alapján nem lehet mellette érvelni és a hosszú távon is a benvándrolást tartja nagyobb gondnak a jobbos elit, ezért a muszlim vonalat állítja előtérbe. 

Pedig szerintem szellemi értelemben Európát és kultúránkat sokkal jobban fenyegeti ez a szélsőséges keresztényellenes marxista ideológiai vonal, mint a muzulmán bevándorlók. A marxisták Európa erkölcsi-szellemi alapjait ássák alá. A muzulmánok meg szemtől-szembe ellenfél. Persze a gyilkosság akkor sem elfogadható egyik részről sem.

Azonban jó lenne végre kimondani, hogy nincs abszolut jog. A szólásszabadság meg végképp nem az. Más vallásának a gyalázása nem tartozik a szólásszabadság jogához. Ebben követte el a tanár a nagy hibát. És abban, hogy nem vette figyelembe, hogy míg az elvtársai immáron 2-300 éve büntetlenül szórakozhatnak a kereszténységgel, a muzulmánok ezt nem fogják szó nélkül tűrni. Nem tudom mit gondolnak, vagy mire számítanak? Muszlimbarátként ráengedek a francia társadalomra egy egyre duzzadó iszlám réteget, akik többségbe kerülve sokkal inkább fogják tűrni a vallásos kereszténységet, mint az erkölcstelen szélsőliberálisokat. Ők majd el fogják törölni a hirhedt 1905-ös vallástörvényt.

Úgy látszik, rájuk van szükség a kereszténység megújulásához. Abban lehet reménykedni, hogy a kereszténység újra erős lesz és majd magába integrálja a muszlimokat. Már ha nem jár úgy a franica társadalom mint a Közel-Kelet a véres iszlám hódítás után.

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbkonyok.blog.hu/api/trackback/id/tr9716245914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása