Dr Pócs Alfréd nettó vírustagadó, azaz nemcsak a járvány következméyneit tagadja, hanem magának a  vírusnak a létét is. Legújabb videójában nyíltan kimondja, hogy nem létezik a vírus. Az most egy kérdés, hogy a jelenlegi helyzetben és jogrendben ez bűncselekmény, de azért a logika szabályai szerint ennek a kijelentésnek vannak következményei.

---------------------------------------------------------

Ha nem létezik a vírus, akkor az oltóanyag ártalmatlan, hiszen akkor a vírus legyengített változata vagy annak szekvenciái sem léteznek, amit az oltóanyagokba tesznek. Vagy lehet csak a chip-eket rakják az oltóanyagba?

Persze a videójában másról is beszél, például azt mondja, hogy a Parlament 2012-ben megváltoztatta az államformát. Azt most hagyjuk, hogy Pócs szerint a kormány hozta létre az Alaptörvényt, fogalma sincs arról, hogy mik azok a amontesquieu-i elvek a hatalmi ágak szétválasztásáról. De amikor kijelenti, hogy Magyarország nem köztársaság, az konkrét hazugság. Tessék Alaptörvényt olvasgatni. És erre a hazug kijelentésére alapzza a további mondanivalóját, mer túgy gondolja, hogy ha a bíróság kimondja, hogy az Alaptörvény nem jogfolytonos akkor ő megmentheti kisvállakozókat, hiszen a kormány célja a magyar kisvállalkozók tönkretétele.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbkonyok.blog.hu/api/trackback/id/tr2816437802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása