Az MSZP prominensei permanensen hülyének néznek minket. Még mindig ragaszkodnak ahhoz a meséhez, hogy az Ausztriában parkoltatott pénz Simon politikusi pályafutása előtti időkből való. Tényleg? Simon 2002-től az MSZP kipviselője, lásd alábbi link.

http://www.parlament.hu/internet/plsql/ogy_kpv.kepv_adat?p_azon=s040

Ha 2002-től képviselő (plussz frakcióvezető-helyettes) akkor előtte évekig kellett azért dolgoznia, hogy oda kerüljön. Kvázi minimum 12-15 éve politikus. És akkor képes Mesterházy azt beadni, hogy Simon ezt a pénzt még előtte kereste. Akkor minek titkolta? Hiszen 5 év után az adóhatóság nem nyúkálhat a pénzek után. És a fő kérdés: minek használt nemrég egy korrupt afrikai ország, Bissau-Guinea útlevelét egy bankszámla nyitásához? Na megint egy közokirat hamisítás.

Passaporte_Guiné-Bissau.jpg

Simon_Gabor_útlevél.jpg

 

(utólagos hozzátoldás: az útlevélképek csak illusztrációk, nem eredetiek)

 

Ez a kép valószínűleg a bankszámla-nyitás után készült amikor Simon elfelejtette levakarani magáról a fekete mázt, amivel a banki alkalmazottat próbálta megtéveszteni, és így ment be a sajtótájékoztatóra.

simon_gabor_1.jpg

 

A szétlőtt elnöki palota. Simon Gábor ide van bejelentve az afrikai fővárosban:

Presidential_palace_guinea_bissau_old12.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbkonyok.blog.hu/api/trackback/id/tr915865126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása