Értem én ám, hogy az utóbbi egy hónapban kialakult (helyesebben: kialakított) helyzet úgy kellett a balos-liberális oldalon mint egy falat kenyér. Most aztán lehet tüntetni a "túladóztatás" (ezen rohadt jót röhögtem), meg a korrupció ellen. A korrupció rossz. Fujj, visszamennnyééé. 

Jó, hogy tüntetnek ellene, csak két dolgot nem értek: ezek most azt képzelik ha tüntetnek ellene akkor hipp-hopp eltűnik? Nem értem. Annak nem az a természete. Ráadásul olyan dolog ellen tüntetnek ami csak egy üres vádaskodásra alapul.

A másik amit nem értek, hogy hol volt ez a tömeg amikor a szocialisták és a liberálisok valódi, nem is nagyon titkolt ilyen ügyeik folyamatosan szivárogtak? Inkal, MVM, Paksi megbízások, MNÜ, VolanZrt, Havril András, Fapál László, Bangóné, Szilvásy György, Szabó Lóránd, Szilágyi Eleonóra, Szitka Péter, Keller László, Wieszt János, Benedek Fülöp, Gál György, Deme Gábor, Borovszky Tímea, Lakos Imre, Kiss Péter, Szűcs Erika, Molnár Gyula, Kovács Imre, Székely Árpád, Weiszenberger László,  stb. Mind-mind szoci-szdsz-es politikusok és embereik. Nap mint nap  ömlöttek a korrupciós ügyek, úgy, hogy a sz@r már a nyakukig ért. És akkor Hunvaldról, Zuschlagról, Simonról és a többi nagy fejesről nem is beszéltem még. És ezek közül jó pár börtönben ül/ült. 

Mégis hol volt a tegnapi tömeg amikor az MSZP-SZDSZ kormányok messziről bűzlöttek a lenyúlt pénztől (mert igenis van szaga). Még amerikai rásegítés sem kellett, hogy ezek az ügyek feljöjjenek a felszínre.

Ja, tudom már hol voltak: otthon ültek, olvasták az origo-t, index-et, 444-et és társaikat, amik a fenti ügyek jó részét agyonhallgatták. Bezzeg amikor szerencsétlen Rogán a vagyonnyilatkozatában vétett két  hibát, egyből hetekig tartó vérgőzös leszámolás kezdődött, ahol senkit nem érdekelt az igazság, csak a húscafatok.

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbkonyok.blog.hu/api/trackback/id/tr286913863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása