nyugdij2.jpg
Amióta a Fidesz vezette parlament megszüntette a kötelező magánnyugdíj rendszerét, ballibéknél masszívan tartja magát a legenda, hogy nincs egyéni számla. Pedig dehogy. Szokásos mellébeszélés részükről. Bárki, aki rendelkezik ügyfélkapus regisztrációval, az lekérheti a nyugdíjfolyószámláját, havi bontásokban látva a befizetéseket. Ehhez be kell lépni a www.magyarorszag.hu-n és ellátogatni e következő oldalra:

https://egyeniszamla.onyf.hu/

Ha előzőleg nem léptünk be a magyarorszag.hu-n, akkor most itt kéri e belépést, ez mindenképp szükséges az azonosításhoz, mert csak a saját adatainkat vagyunk jogosultak megnézni.

Az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság honlapján vagyunk, itt a baloldali menüből kattintsunk a "Kivonat megtekintése" menüpontra.

nyugdij_kivonat.jpg

Kéri a TAJ számunkat, és már írja is ki a részletes adatokat, amiket itt a mellékelt képen láthatunk.

nyugdij.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbkonyok.blog.hu/api/trackback/id/tr518730064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása