Magyarországon újra felbukkant egy kis szélsőséges liberálisnak hazudott gyűlöletcsapatocska. Che Guevara méltó utódjai ők, akik pontosan tudják, hogyan kell rombolni, csak a problémákra nem tudnak választ adni. Mondjuk azon a szellemi alapon ahol ők állnak ez nem is lehetséges, de ez egy másik topik témája, amiben érdemes lenne elemezgetni, milyen érdekes, hogy csupa leszerepelt SZDSZ és MSZP kapcsolattal vannak tele (milyen érdekes, igaz?), így nem is tudnának mit kezdeni az országgal.

Szóval összegyűjtöttek kb 260 ezer aláírást, amivel úgy néz megakadályozzák Budapest 2024-es olimpiai pályázatát, amit még el sem nyert, pedig személyes véleményem szerint most lenne rá nagy esélye.

Nem is értem a Fideszt miért ijedtek be, amikor a kb 1,5 millió budapesti szavazó alig 15%-a írta alá a népszavazási kezdeményezést. Ezt egy jó kampánnyal és érvekkel simán meg lehetne fordítani. Igaz a szavazás pont a szeptemberi döntésre esne, így nevetség tárgya lenne fővárosunk pályázata.

Pedig a NOB döntése értelmében most az olcsó olimpiák sora jönne, ráadásul az EU finanszírozná a nagy részét, az előnyök pedig nálunk jelentkeznének, hiába beszélt mellé Fekete-Győr András, hogy a görögök emiatt mentek tönkre. Erről is érdemes lenne vitatkozni, hogy a liberális bankos haverjai tették tönkre azt az országot. A budapesti olimpia önrésze meg nagyjából meg is lenne, ha a kedves SZDSZ-es haverjai nem nyúlták volna le a négyes metró pénzeit.

Az olimpia meg amúgy sem Budapest ügye, maximum papíron. Az ország finanszírozná az önrészt, és az ország nyerne vele. Ilyen kis országnál ez így van. Los Angeles vagy London önmagában nagyobb mint Magyarország, sokkal nagyobb pénzekkel, ők pályázhatnak városként, nekünk csak országként menne a gyakorlatban.

Szóval Fekete-Győr András most sütkérezhet a 15 perc sikerben, ennyi neki is jár. Azt hiszi, ha a pesti liberális közegben összejött neki a siker, akkor országosan is ez lesz. De kb az lesz velük mint a többi hasonló színvonalú pártocskával. De legalább Fekete-Győr Andrásnak megvan a megélhetése. A Soros-Simicska vonal jó vastagon megdobja pénzzel azokat, akik szerintük bomlasztják az Orbánt.

Mert kétségünk ne legyen, ez nem az olimpiáról, szól, hanem, hogy utáljuk a "Zorbánt". Nem baj, ha tönkretesszük az országot, annyit megér.

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbkonyok.blog.hu/api/trackback/id/tr6112270522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása