Michael Ignatieff, a CEU rektora nyíltan megfenyegette a magyar államot, hogy lesz itt még nem mulass, hiszen mit képzel Magyarország, hogy neki bármit is meghatározzon. Ja, hogy ő itt vendég és egy idegen ország állampolgára, akinek egy állam versus idegen állampolgár vitában maximum a kussoláshoz volna joga? Az USA-ba egy sima határellenőr is megtagadná a belépést neki. Benne aztán fellelhető a nyugati ballib "értelmiség" minden gőgje, és magyar nemzet lenézése és megvetése.

Amit ő tett most, az a politikai terrorizmus. Mert mi is a terrorizmus?

"Az erőszak alkalmazásának, vagy az azzal való fenyegetésnek olyan stratégiája, melynek célja a félelem keltés révén, meghatározott politikai, ideológiai, vallási célok kikényszerítése."

Na most amit Ignatieff tett, az ugyanez, csak ő politikai erőszakkal fenyegetett meg egy másik országot. Ezért ha van egy kis mersz Orbánékban, akkor legkésőbb jövő héten kiutasítják a CEU jelenlegi rektorát, és nyilvánvaló teszik a következőknek is, hogy ők itt maximum vendégek.

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbkonyok.blog.hu/api/trackback/id/tr1612425153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jobbkonyok · http://jobbkonyok.blog.hu 2017.04.14. 16:22:11

@MaxVal BircaMan HJCD: Normális országokban ezért sokkal kevesebbért is kitiltanak embereket. Az USA a semmire tiltott ki 6 magyart. Vagy Svájc olyan bagatell dologért hívatta be az USA nagykövetét mert az pikírt megjegyzést tett az ottani sífelvonókra. Szóval kellene már egy kis erőt is mutatni ebben a helyzetben.

jobbkonyok · http://jobbkonyok.blog.hu 2017.04.15. 13:03:31

@MaxVal BircaMan HJCD: Ez is lehet stratégia egy darabig. Aztán úgy járunk mint az ukránok a Majdanon. A lefizetett egy százalék döntötte meg a többségi akaratot. De valóban, az ilyen helyzetben dől el ki a zseniális politikus.
süti beállítások módosítása