A 2019-es önkormányzati választások után a jobboldali újságírók és politikusok rengeteg kisebb-nagyobb okot szedtek össze miért veszített el annyi kerületet és várost a Fidesz. Ezek jó részével én is egyet értek, másokat csak marginális indoknak tartok, de alapvetően ezeket tartom a fő okoknak, főleg ami a jobboldali médiára vonatkozik. Errre vasárnap jön Bayer Zsolt és elmagyarázza, hogy nincs itt kérem semmi gond, mert a most kialakult helyzet a normális, mert, hogy Budapest mindig is balliberális volt. Hát dehogy. Ha ez így igaz lenne, akkor Tarlós nem nyert volna kétszer is. Tetszettek volna kampányolni, meg végre felépíteni egy normális jobboldali médiát. Meg tán a finnyás fideszes uraknak kicsit többet kellene perelni azokat az újságokat amik, mondjuk úgy finoman: nem bontják ki az igazság minden részletét. Akkor tán nyertünk volna a fővárosban is.

Értem én egyébként Bayer Zsolt célját: nem akarja, hogy apátiába sülyedjen a jobbos választóréteg, de szerintem ennek a beszédnek a fő következménye az lesz, hogy feltartott kézzel megyünk majd háborúzni, és az a biztos vereség receptje.

 

bayerzsolt.jpeg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbkonyok.blog.hu/api/trackback/id/tr2715251730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása