Egy újabb közvélemény-kutatás szerint a budapestiek 70%-a támogatja a Liget-projektet, olvasható többek között itt.

Akkor Karácsony Gergely, és haverjai miért ellenzik ennyire és miért volt akkor elutasítottsága? A kutatásról tovább olvasva kiderül, hogy a kérdező biztosok személyesen bemutatták a Liget-projekt lényegét, egyes elemeit, aztán rögzítették a véleményeket. Most azt hagyjuk, hogy a kutatás módszertana helyes vagy elhibázott.

Engem a korábbi kommunikáció hiánya érdekel. Azaz miért csak most kezdik kommunikálni a Liget-projekt részleteit, nem kellett-e volna már korábban Baán Lászlónak kommunikációs "hadjáratot" kezdenie. Pl már a projekt beindulása előtt? 

És most ezredszer is eljutottunk az alap problémához: a Fidesz-holdudvar totálisan amatőr kommunikácós technikáihoz. Ez a projekt rendkívül pontosan rávilágít arra, hogy hatékony módszerekkel mennyire semlegesíteni lehetne az ellenzék és médiájának ferdítéseit. Hiába a 2002-es bukás, hiába a 2010. óta folyamatos gyalázkodás a jobboldal ellen, a konzervítív oldal médiája olyan mintha elszórt gerillaharcot vívnának jól szervezett reguláris hadsereg ellen nyílt terepen. És valószínűleg még mindig nem alkalmazkodnak a profi módszerekhez, néhány kivételtől eltekintve csupa lelkes, de annál kevésbbé hozzáértő újságíró dolgozik a kormány oldalán, teljesen szervezetlenül, a kormány gyenge kommunikációja mellett. Csoda, hogy harmadszorra is megvolt a kétharmad.

 

liget-projekt.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbkonyok.blog.hu/api/trackback/id/tr3115350844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása