A Színház- és Filmművészeti Egyetem elfoglalása hetek óta készteti lázadásra a belpesti "értelmiséget". Igaz az ország 99%-át egyáltalán nem érdekli az egész hajcihő, csak a Demszky Gábor-félék járkálnak oda süteményt cipelve. Számukra lényegtelen az egész felfordulás törvénytelensége, nekik a balhé a fontos. Most megy a visítás a lekapcsolt internet és a bezárt színpad miatt, mert azért cserébe, hogy ők törvénytelen módon akadályoznak egy oktatási intézményt a napi működésben, cserébe elvárják, hogy ingyen kapjanak mindent az államtól.

Nekem lenne egy javaslatom a megoldásra. A város másik felében nyissanak meg egy ideiglenes épületet az oktatás számára, költözzenek oda akik dolgozni akarnak, a kuratórium meg irja elő, hogy aki nem jár be az órákra az megbukott. Ennyi. Akkor majd meglátjuk ki fog sztrájkolni és ki nem.

Szólj hozzá!

Címkék: SZFE

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbkonyok.blog.hu/api/trackback/id/tr3116239656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása