És igen. Túl vagyunk rajta. És senki nem lett idegbeteg, nem éhezett, nem jött el a világvége és nem lövöldözött senki az utcákon magából kikelve. Pedig az előzetes hiszti szintje alapján, minimum ezeknek kellett volna bekövetkezniük a vasárnapi zárva tartás miatt. De nem. Semmi ilyesmi. Felkelt a nap (pedig a ballib sajtó próbálta elintézni, hogy ez ne történjen meg), elindultak az emberek munkába, iskolába, óvodába.

Majd ha a kormány meglátja fél év múlva a kiskereskedelmi forgalom drasztikus visszaesését, akkor majd újra nyitnak a boltok, mint a horvátoknál.

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbkonyok.blog.hu/api/trackback/id/tr427295241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pythonozok · http://visszabeszelo.blog.hu 2015.03.23. 16:41:01

Barom. Ezt told az arcába azoknak, akik emiatt kevesebbet keresnek, esetleg el is vesztették a munkájukat stb. Anyád tényleg ekkora állatnak nevelt vagy magadtól vagy ilyen?

szekertabor · provo.blog.hu 2015.03.24. 14:01:06

@pythonozok: Bizony, egyetlen olyan intézkedést sem lenne szabad meghozni, ami egyeseknek bármilyen szempontból hátrányos. Még szerencse, hogy ebben az országban csak a jobboldal nincsen tekintettel arra, hogy az intézkedéseinek vannak kárvallottjai.

jobbkonyok · http://jobbkonyok.blog.hu 2015.04.25. 11:38:54

@pythonozok: Figyelj idióta baromkám. Légy szíves név szerint told ide azok nevét akik emiatt elvesztették a munkájukat. A hatalmas hiszti közepette elveszett az egyetlen valós érv: az, hogy esetleg munkahelyek fognak elveszni. A hiszti 99%-ban amiatt volt, hogy kényelmetlen az embereknek. Erre született a blogbejegyzés. Anyád tényleg ekkora baromnak nevelt vagy tényleg képtelen vagy felfogni két összetett mondatot?

jobbkonyok · http://jobbkonyok.blog.hu 2015.04.25. 11:48:49

@szekertabor: Nincs olyan intézkedés sehol a világ ami mindig mindenkinek jó. Valaki mindig siránkozni fog. A jobboldal nincs tekintettel mi jó? Hol éltél az utóbbi pár évtizedben? A Holdon? Hahó. Épp a baloldal az aminek a kormányzása alatt kivétel nélkül minden évben nőtt a munkanélküliség és folyamatosan romlottak a gazdasági mutatók.
süti beállítások módosítása