Nemrég a Földi-Kovács Andrea vezetésével, a HírTV-ben leadott Credo című műsorban egy felvidéki nő, Szakállas Katalin, számolt be arról, hogy mi folyik Kanadában a genderlobbi jóvoltából. Gyerekeket visznek nemátalakító műtétekre, sokszor szülői beleegyezés nélkül.

Ahogy az várható volt a balliberális média elkezdte a nő lejáratást, futóbolondnak elmondva. Érveket vagy tényeket nem mondtak, nem utaztak ki Kanadába riportot csinálni mint a zámolyi romák esetén. Most csak a meleg Nagykörúton belüli irodákból megmondták, hogy hazudik a nő. Ennyi. A ballibsi tábor ugyis elhiszi amit ott leírnak. A balliberális propagandamédiát az sem zavarja, hogy más magyar is beszámol hasonló esetekről.

A HírTV viszont jobb lett volna, ha több forrást is idéz, több beszámolót is leadott volna a műsorban, mert amint várható volt a balliberális média megkezdte a totális lejáratást, másrészt a saját nézőik felé is tartoznak az igényesség követelményével.

Amikor ilyen súlyos dologról készítenek műsort sokan kételkedve veszik tudomásul az elhangzottakat, én is nehezen hiszem el, hogy Kanada több tízezer óvodájában vagy iskolájában ez így megy, ahogy a Credo adásában elhangzott, főleg nem a provinciálisabb vidéken. Lehet, hogy néhány területen, főleg a nagyvárosokban, vagy néhány típusú iskolákban igen, de hogy a teljes pedagógia területén ezt nehezen valósítanák meg az kétségtelen.

De nézzük meg a műsort:

  

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbkonyok.blog.hu/api/trackback/id/tr9915415132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása