A jobboldal elitje még mindig nem érti. Vagy inkább magasról tojik rá. Önti a pénzt a kultúrába de szinte csak a balliberálisokat finanszírozzák. Akkor inkább adnák az egészségügynek azt a pénzt. Ami egyébként minden évben kb a tizenötszöröse mint amennyit stadionokra költenek.

------------------------------------------------------

Ami a fenti soraimat kiváltotta az az a nyavajgás ami Hír TV Sajtóklub című műsorának 2021. január 4-i adásában elhangzott a valóban gyomorforgatóan hányadék paródia miatt, amelyben kigúnyolták Áder János köszöntő beszédét és Weisz Fanni siketségét. Az elkövető a dumaszínházas Lengyel Tamás "színész" és egy szőke trampli, ahogy a sajtóklubosok mondták.

De én meg erre azt mondom, tessék már felébredni. Tán Bayer Zsolt szólhatna Orbán Viktornak, hogy ne ezekbe az alja ballibsikbe tömjék a közpénzt. Hiszen pl ha már a jobboldal embere Kálomista Gábor sorozatot csinált Munkaügyek címmel, akkor miért egy Orbán-gyűlölő társaságot alkalmazott szinte az egész stábban? Az undorító "paródiát" elkövető Lengyel Tamás volt az egyik főszereplő aki ott a főnököt játszotta. 

De a sorozatból ott van a viccpártnak álcázott gyűlöletpártocska, a Magyar Kétfarkú Kutyapárt embere Mogács Dániel, aki a Bibliával a kezében képvisel egy kábitószeres, szélsőanarchista pártot.

Még mindig a Munkaügyekből ott van Tamási Zoltán, aki szintén két kézzel markolta fel a zsét a fideszes producertől, azátn hétvégén meg kiment tüntetni a "zsarnok" ellen és Sasha Cohen-es diktátor jelmezben mondott beszédet a színpadon.

De említhetjük a köztévé legújabb "szerzeményét" Anger Zsoltot aki az HBO keretein belül leforgatta az Aranyélet című sorozatot, aminek a harmadik évadja annyira Fidesz-ellenes lakájpropaganda lett, hogy az már kb az Áder-paródia színvonalát érte el. És most ott főzöcskézik az MTV-ben.

De elmondhatom a saját tapasztalatomat is. Volt egy viszonylag népszerű konzervatív beállítotságú youtube csatornám, több száz videóval, 10 ezer feliratkozóval. Az az Olajos Gergő intézte el a törlését néhány jogsértő tartalomra hivatkozva, aki a csapatával hosszú évek óta az MTV Kékfény című műsorát készíti, és még Gyurcsányék alatt jött át az akkor még szélsőliberális TV2-től. És ki lehet találni, hogy milyen szakértőket szokott meghívni a műsoraiba.

És ez csak egy rövid lista ami hirtelen eszembe jutott. Ha ennyire szerencsétlen a Fidesz és még mindig tömi ezeket, akkor miért is kell nyavajogni kedves Bayer Zsolt?

Amúgy Boldog Új Évet.

  

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbkonyok.blog.hu/api/trackback/id/tr1716372156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása